<3

Idag har varit en blandad dag, bra dag, men mycket snurr i huvudet kring elias bortgång, o hur Sanna o Sandra mår Känns jobbigt o veta att pojken inte finns längre bland oss :/ o gör ont o tänka på sorgen. Samt gör de ont o veta att mina vänner går igenom något så pass hemskt.
Sanna har fixat med begravningen då Sandra som man kan förstår är ett totalt vrak just nu. Sandra har nu kommit in i den fasen då hon mest sover, men de händer att hon vaknar o går upp till rummet hans o ska kolla till han, o tänk då att kolla in o inse nä just ja han finns ju inte längre.
Känns så hemskt att ja inte kan hjälpa dom <3! prata med dom nu o sanna som berättar detta. Ikväll gick Sandra upp dit för att kolla till pojken o hon insåg att han inte var där då tog hon hans favorit nalle samt gosfilten han haft sedan han var bäbis o la sig i hans säng o bröt ihop, till slut somnade hon där. Kan inte hålla tillbaka tårarna längre. Önskar ja kunde vara hos er både nu o tills efter onsdag men de går tyvärr inte. Men jag är alltid med er i tankarna På onsdag är de iaf dags för begravning av pojken, 16.00 är de dags att ta farväl av lilla sötnosen våran Älskade Lilla pojke, jag vet att även om vi aldrig kommer att släppa dej till 100 % så har du de bättre nu. Men glöm aldrig att vi här nere saknar o älskar dej, o vaka över din mamma o moster <3.
Farbror Robin, Simon o E.M tar hand om dej uppe i himlen.
Du har fått dina små vingar nu, flyg till ett moln i närheten o vaka över oss. Tack för glädjen du skänkt oss Kosiprinsen ;')


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0