Farmor <3 ?

Är de du som är här hos mej älskade farmor, var det ett sätt för dej att visa att du fortfarande är här med mej? Jag tar lappen som ett tecken <3 o bär allt med mej stolt i mitt hjärta!! Känns skönt om du är här o vakar över mej o min familj <3 o som du sett då, så är jag lycklig med min "fästman", du har en supersöt liten tjej som extra barnbarns barn o sen Världens underbaraste Fabian som barnbarnsbarn (Sondotters son). <3 o du är alltid en del av mej o min familj. Menade allt ja skrev när du lämnade jordelivet. vi är lika varandra du o jag, och utan dej hade jag inte varit den ja är idag!! Tack iaf. <3

Love you /Linn

min älskade farmor Farmor <3

1 år <3

Igår hade jag och micke 1 år tillsammans<3 tänk att det redan gått 1 år, helt underbart känns det. Hoppas på en himla massa år till <3! 
Det var supermysigt iaf, fabian var hos min mamma så jag o micke skulle få egentid o fira lite.
Först vart det god mat, pizza från Campino, supergott <3! 
Sedan vart de lite allmänt vilomys liksom, sen vart det Sing along på tvn, efter det vart de musik och dans <3 Supermysigt!! Sen vart de film o sånt. o Chips o dricka hade vi faktiskt fr ovanlighetens skull <3 
Mikael Vikberg, jag älskar dej så fruktansvärt mycket. du är det bästa som hänt mej, du o barnen såklart <3! Glad att ja har dej vid min sida. !

Nu kommer snart fabian o de blir ner på affären en snabbis!!

Love mys <3

Bilderna


6 Mars 2012.

Ja i tisdags var det den 6 mars igen då. 
Prick ett år sedan jag gjorde slut med Igge. Skönt. tänker tillbaka till den tiden med honom och blir nästan rädd. hur allt var o såg ut, hur mitt liv såg ut. städa o ta hand om pojken, glad att jag tog mej ur det psykiska fängelse jag satt i för även om de värkade som att ja mådde bra så gjorde jag inte det. Men nu mår jag tusen gånger bättre i förhållandet med micke och vårat liv tillsammans o med barnen. Men jag saknar vissa i igges familj, som hans pappa o siv t.ex. o malin och Zandra ( Elii o Eddie). dom ja saknar mest. Men de är som det är.
Mickes familj är underbara dom oxå, och jag älskar hans familj, både hans syskon som är jättegulliga, samt deras egna familjer med respektive o barn!
Glad att jag har min älskade sambo, som verkligen räddar mej ifrån allt o alla och ibland även från mej själv. Du är allt gubben älskar dej <3.


Men den 6 var de även prick 1 år sedan en av världens finaste människor försvann från jordelivet. Han fick sina vingar o flög upp till himlen. Älskade "bror" tänk att de redan gått ett år sedan du lämnade mej. jag minns de som igår, jag satt hos micke på aprilvägen, när jag fick ett samtal av storsyster o dom o dom sa att dom hade något jättetråkigt o berätta. jag minns att jag gick ut på framsidan hos micke, och då talade hon om det, att du var död. allt svartnade ett par sekunder innan jag hörde orden eka om o om igen, sen kom paniken o tårarna. Jag grät en stund o sen gick ja in igen o satte mej o rökte under fläkten, jag bara satt o skakade o var alldeles tom. En bekant till mej o micke som va där då frågade vad som hänt om nån vart dum med mej efterssom ja var ledsen. och när jag då talade om att en av mina närmsta killkompisar har dött, då förstod jag vad orden betydde så sett, och insåg att Fan du är borta!. 
I tisdags var de 1 år sedan.. redan! Jag grät nog 4 gånger under dagen o kvällen. var på kyrkogården o lämnade en blomma åt dej. och Sanna, joel o dom andra var där oxå fast alla var inte där samtidigt. 
Förstår inte att de gått ett år sedan dess. 1 år av sorg o saknad. o saknad är du min underbara vän o "bror". Du är föralltid en del av mej, bär dej med mej i hjärtat. 
Hoppas du har de bra. Love you <3!

Kommer bilder från kyrkogården senare. 

Simon, sluta aldrig vaka över oss här nere, och sluta aldrig o ta hand om våra änglar där uppe. Ni är alla saknad <3 /Linn
___________________________________________________________

Love mys <3

RSS 2.0