Känslor.

Igår hörde jag låten O helge natt, o oftast går de bra men igår så märkte jag helt plötsligt att det rann en tår nerför min kind när dom sjung den låten.

Tänk att jag saknar dej fortfarande Älskade Faster Anka <3 o Tänk att nästa år är de 10 år sedan du lämnade oss :'( Minns de som igår.

Sen ikväll har ja ju titta på Idol som ja brukar på fredagarna o säger samma sak som efter första Programmet iår, Moa är bäst <3 håller på henne hela vägen oavsett vad ja.
Kvällens Tema var KÄRLEK, dom skulle välja 2 låtar.. 1 till FANSEN och en till någon speciell person som betyder mkt.
Moas låt till Fansen var: Nothing Compares to you, o såklart satte hon den o berörde med även den låten som med de flesta andra <3.
Men Sen kom Den andra låten: Carry you home, Hon valde att tillägna den till sin storebror som hon så fint sa: hon älskar mest på hela jorden. O dom var så sjukts söta med varandra. O när hon sjöng Alltså de var så fint för man hörde o kände o såg kärleken från båda håll. Och tårar kom.. Sen visade dom Emil Moas storebror då, o han satt o verkligen grät för han var så stolt o RÖRD o ja, det var fint o då kom de mer tårar.

Saknar Simon "min Bror"... Fan alltså snart 1 år. Tiden har gått relativt fort, men vägen hit genom tiden har varit upp o ner på alla sätt o vis.


Men mkt känslor iaf, men annars är de bra längtar tills nästa vecka när jag kan säga RIKTIGT att jag är Sambo med min älskade pojkvän <3!

Men Övrigt så Moa Lignell, jag tror på dej precis som många många andra.. Håller tummarna för att du tar hem hela idol. Du kan om du vill!



Veckan.

I veckan har jag varit på skolan, stan o fixat papper angående flytten <3 och umgåtts med både vänner o min älskling <3

Idag har jag varit hemma o tagit de lugnt först o sen var ja o fabian bort till micke o väckte han typ o sen åkte vi på birsta o åt, o kolla runt lite allmänt.
Vi var med Sundberg o Christina.
Sen Nu ikväll efter ja la fabian kom Mickes syster Amanda o hennes Kille Felix hit :) så vi har  kolla på IDOL, samt prata om musik o lyssna på musik. med mycket mera.
Dom är så söta tillsammans så.

André åkte ut från idol :( Men men.

Sen imorgon ska mamma ha fabian då hon är fabian sjuk som vanligt, Så tänkte börja kolla om ja kan packa lite inför flytten då för insåg att det är ganska snart, strax över 2 veckor kvar bara tills jag får Flytta ihop med min underbara pojkvän <3!! LÄNGTAR!!

Nu ska ja ut o röka med Amanda <3
//Linn

Livet nu mera.

Glöm det översta från förra inlägget. att det var helt slut mellan mej o micke.
Vi är nu tillsammans igen o denna gången tror ja att de kommer gå bra. Vi är lyckliga iaf och har bestämt oss helt att vi vill vara med varandra <3 Så det är livet nu, jag har min egna lilla familj med Han, Fabian o Patricia <3

OCH JAG ÄR LYCKLIG.. jag älskar Micke av hela mitt hjärta <3
Han o barnen gör mej hel <3.
Så de som varit har varit, nu siktar vi framåt, förhoppningsvis mot en jätteljus o lång framtid.

Övrigt: så har jag börjat plugga, det gick skitbra i början sen kom ja efter lite granna för vart uppstressad inombords av flera anledningar, för de första så är de höst o mycket årsdagar så här i slutet av året. Men största anledningen är för att den barnsliga saken som jag har barn med inte kan bete sig o har försökt gjort livet allmänt surt för mej enbart för o jävlas.
Men mina kompisar o familj kom med bra kommentar om anmälningarna att: han har inte varit pappa eller ens försökt varit pappa förut så varför helt jävla plötsligt försöka leka världens bästa pappa o låtsas bry sig så mkt. Tyckte de var klockrent :)

Men annars så trivs ja i skolan, går med en jättetrevlig tjej som heter Madelene och vi skrattar som tusan på skolan :P <3!

Marie har äntligen fått sin efterlängtade bäbis :) En Prins som heter Christoffer som var 50 cm o vägde 3330 g tror ja de var. Så ytterligare en gång stort grattis <3

Och idag har tankarna snurrat en hel del, för de är den 6/11 så mina bröder fyller år, grattis Rickard o roger, älskar er!
Men de är idag 2 år sedan älskade farmors begravning o jag saknar henne som bara den. stor klump i bröstet idag.
Men sen kan även bero på att om 2 dagar den 8/11 är de även 2 år sen Den hemska olyckan.
2 år sedan en stor del av Våran Carro togs ifrån oss. Tänkte hälsa på henne på tisdag så hon vet att man fortfarande bryr sig o tänker på hon, se hur hon har de o hur dom tar hand om henne där o om de blivit några framsteg o sånt.
Kommer aldrig glömma den dagen. Kommer fortfarande ihåg hur Igge kom hem från Ica (då vi bodde där i kvissle) o sa det har hänt en olycka härute, Sen pratade ja med Monica o hon säger att de var en tjej med hund. Jag kommer ihåg känslan, fick typ hjärtklappning o kunde inte tänka något annat än: Nej, shit tänk om de är så, tänk om de är Carro. och såklart var de ju så de var :'( Kommer ihåg hur ja bröt ihop när ja fick bekräftat att det var hon. det glömmer jag aldrig.
Söta Carro, om de ändå bara gick o vrida tillbaka tiden, då skulle jag göra de på en gång. kosta vad de kosta vill.


Nej nu ska ja försöka lägga mej tror ja. Godnatt o sussa gott.
Älskar Min son Fabian o styvdottern Patricia och min underbara älskade Pojkvän Mikael Vikberg <3
//Linn

Love min älskade farmor mys <3 Lilla Carro <3

RSS 2.0