allmänt.

I Måndags var de lite jobbigt o lämna gubben för han kände nog på sig att nu går de en vecka tills man får träffa mamma igen, han ville inte släppa. men iaf efter en stund gick de bra. Åkte till skolan. 
Sen efter skolan träffade jag Emelie en stund :D Träffa erica fram o tillbaka o hämtade kameran :D Köpt den av henne. o den är välanvänd redan haha.

Tisdag: vart jag hemma för mådde skit. så sov mest o vi hämtade ut våra FÖRLOVNINGS RINGAR <3

Onsdag: Sovit halvdåligt men men. nu ska ja gå o plugga. Sen ikväll blir de väl bara mys med Patricia o Micke <3

Imorgon: ska försöka få göra Matteprov. 


Hej.

Ja på sistondet som sagt har det hänt mycket iaf: Jag och Micke har FÖRLOVAT OSS :D:D JÄTTEGLAD TJEJ FÖR DET. <3!

Sen Har ja varit på Primärvården igår pga förkylningen och andningen,  de gick bra fick åka hem efter många timmars prover.

Har även Tagit bort f*ttan Aune som vän o ur mitt liv. så alla som är vän med han får vara de men säger inget om mej till honom. Han har inget med mej eller micke att göra hädanefter. då han tycker att vi är värdelösa o patetiska föräldrar o människor så. 

Men men.

Skolan har börjat. missat 3 av 5 dagar pga att ja varit sjuk då.
Mår inte så bra på nåt sätt.  jobbigt o vara sjuk, sen är de mycket ångest, smärta, osäkerhet o sånt som kommer upp igen av lite olika anledningar. 

En del av anledningarna vill ja inte ta här men: på lördag t.ex. är de 2 år sedan min farbror palles begravning. Sen sista är de 8 år sedan jag sa hejdå till en underbar familj som var en del av min. o den 7 Feb 8 år sedan E.m.
Den 6 Mars är det 1 år sedan Simon lämna oss. o sen allmänt andra saker.


Love mys <3

RSS 2.0