På sista tiden

På sista tiden har ja varit jättedålig på o skriva här så nu kommer det lite om vad som hänt sedan sist.

Måndagen den 8 november var jag på stan med Emelie och Cissi och skrev in mej på arbetsförmedlingen och jag o emelie gick på stan efter det köpte underkläder o kläder :D.
Det var även 1 år sedan Carros Olycka så mådde inte så bra den dagen <3 Älskade lilla söta carro <3
Känns så konstigt att det gått över 1 år sen det som inte skulle ha hänt faktiskt hände.
Saknar dej gumman o tänker på dej <3

Den 10 var ja på birsta med Emelie :D köpte lite pyssel o blandat. bla presenter till igge inför den 14 (farsdag).
Så på farsdag fick han av mej o fabian ett kort, ett 5-pack strumpor och ett par kallingar:D

Övrigt som hänt. Var på stan med Linnea o fika tisdagen den 16 :D
Sen var det lugnt i några dagar eller lugnt o lugnt har ju umgåtts lite typ varje dag med mupp1= Micke och Mupp2 = Chrille :D

Iaf nu i söndag så hände inte så mycket.. Älsklingen låg o sov när hans pappa ringde o sa du börjar jobba imorgon 07.00 :D så med andra ord ÄLSKLING har fått JOBB :D

Så från igår har han jobbat o har nu jobb på Metso:D <3
Igår var ja på stan med Elin Och vi köpte biljetter till morgondagens modevisning :D Ska bli kul. Vart uppmanad att gå av en kompis som heter christian för han ska gå modell :P
Så Mamma ska ha fabian medans <3
Men först på förmiddagen ska vi på första dagen på inskolningen på dagis för fabian:D (vi= jag o fabian) Igge skulle ha följt med men nu har han ju fått jobb så inte så mycket o göra.

Men där har ni lite vad som hänt på sistondet:D sen är det ju det vanliga diskat, tvättat, plocka, busa med fabian :D o såna saker <3

Just ja en sak till Fabian har nog förstått att pappa jobbar.. han gick runt här idag o ropa pappa o sökte genom lägenheten efter han o börja grina o ropa : Paappaa.
Annars är det Uscha och Bussen som är roligast o säga. och Tack Tack såklart:D Man har ju en artig unge ;) <3

Älskar min Pojkvän, Älskar min Son o hela min Familj <3

Puss.

Gosig pojke <3 me Lilla Carro <3 framsidan,. gammal bild

6 november

Idag fyller mina bröder rickard och roger år:D Stort Grattis till dom <3!
Stort Grattis till min kompis Bella som fcik sin lilla son theodor igår eller idag <3
Idag är det även 1 år sedan min älskade farmors begravning :(
Må hon vila i frid <3 Saknar dej farmor. Men hon lever vidare i mitt hjärta <3!

min älskade farmor Farmor <3

hmm

Dagarna närmar sig måndag, och så fort jag tänker på det så får jag tårar i ögonen, gråten i halsen o en STOR klump i magen.. tänker tillbaka till olyckan, när Älsklingen kom hem o sa att det har hänt en olycka härute, prata med monica i telefon o hon sa att hon hade sett det oxå o att de var en tjej med hund. o samma sak stod i tidningen dagen efter. Kommer ihåg hur jag tänkte: Fan tänk om det är Carro, tänk om det är hon. Och sen visade det ju sig att det var så :'( Och det går inte en enda dag utan att jag tänker på det, o hur hemskt det känns o att det var hon o att hon bara ligger där uppe.
Så svårt o förstå att något sådant kan hända en själv eller någon man håller kär, man tror att det är omöjligt nästan tills det faktiskt händer.



Carro, Sänder all min kärlek o alla mina tankar till dej gumman <3 och så jag önskar att det gick o spola tillbaka tiden <3 Ber för dej varje dag, resten av livet om de är så <3 Älskar dej min vän!!


världens sötaste par <3!  Carro du finns i mitt hjärta o mina tankar.    Och Leo du gör det bra ändå som orkar <3 vi finns här.framsidan,.mys <3Lilla Carro <3

Carro..1 vecka.

Efterssom Klockan är efter 00.00 så är det den 1 November.
Om Prick en vecka är det 1 ÅR sedan Carros Olycka <3
1 År sedan den Carro som vi alla kände Togs ifrån oss. även om hon är kvar <3
Känns så himla overkligt än idag att det faktiskt har hänt, att hon världens gulligaste tjej liksom ligger där bara. förstår inte alls varför detta var tvunget att hända.
Önskar ja kunde spola tillbaka tiden eller att man kunde varit med o kanske hunnit dragit undan henne.
Men Sen är de ju så oxå att hade han som körde Hållt ögonen på vägen o kört lagligt så hade hon ju klarat sig om inte helt så betydligt mycke bättre. Men sen som sagt skulle han aldrig ha varit ute o kört över huvudtaget efterssom det var kör förbud på bilen.

Älskade Lilla Vän, vi alla Saknar dej som du var <3
Vi Alla Älskar dej hur du än är.
som nu, som förr. Som Igår som Idag.
Som Levande eller t.o.m död när det blir så.
Hur som helts gumman ska du veta att från o med för 14 år sedan har du funnits i mitt hjärta o där finns du tills jag DÖR <3 Älskar Dej Caroline "CARRO" Carlsén.
Du underbara människa, du underbara Vän <3
Stor Kram till dej <3

mys <3
Lilla Carro <3

Torsdag o Helgen

Så var helgen slut igen då o en ny vecka börjar imorgon.

Torsdag: Var ute en stund o fabian börjar bli riktigt stadig på fötterna när han går ute med skorna o de nu :D så kul!
På eftermiddagen åt vi middag som vanligt o sen busade ja med lilla älsklingen ett tag sen var det dags o sova för Fabian så då la ja honom med vällingflaskan.
När han hade somnat o Älskling gick o la sig ungefär samtidigt, då hade jag så tråkigt så gick till micke en sväng.
Skulle bara gå över fram o tillbaka o småprata o de Vart kvar i ca 2 timmar för vi prata barnprogram som gick när vi var små, Och det som var mest prat om var De vilda djurens färd med Räv, Grävling, Vessla o dom. <3 älskade det! Kom hem 01.45

Fredag: Var en någorlunda lugn dag, fabian var ganska bra i magen och allt gick bra. på kvällen var jag hos micke med han o chrille Och Lisse, trevlig tjej :)
Var där från ca 21.30 - 01.25.
Malin/ramona kom dit oxå efter ett tag.
Satt o prata o sjuka oss haha :D

Lördag: Mamma hämtade fabian som fortfarande var bra i magen btw :D
Vi åkte på bolaget, Sen åt jag och älskling, fabian var med mormor för vi skulle på fest hos Ann o rikhard.
Vi gjorde oss i ordning eller jag iaf så sminka mej som vanligt, hade svarta leggins sen gula trekvarts mjuk byxor över och vanlig tröja :) Älskling drack inge för han var inte så pigg så han gick hem tidigt.
Jag drack upp mina 3 "cidrar" och vinflaskan tog slut oxå var jätte trevligt det mesta.
Men För en tjej blev det för mycket, så hon vart medvetslös ungefär o kräktes o sånt så fick åka till akuten men kom hem ca 3-4 timmar efteråt.
Efter det gick jag hem, jag och älskling beställde Pizza från Marmaris hette det, o FY FAAN säger ja bara vilken vedervärdig pizza. Tjocka J*vla SKIVOR med SKINKA, så mycket ost att den tog över pizza bottnen liksom o smaka fett, ingen krydda ALLS på pizzan. o det för 69 kr st:O ALDRIG MER!
Sen vart det Sova.

Söndag: Sov faktiskt till 1 idag fast till o från, men o andra sidan vart det ju en händelserik natt om man säger så med att ta hand om tjejen där från igår innan ambulansen kom o sen all oro efter det. Men de gick ju bra.
Fabian kom hem vid ca 15. tiden o då åkte jag o mamma på Ica för o köpa hårfärg o gröt. Träffade Helena först, som ja saknar henne <3
Sen Träffade Vi Ingela, Tommie tror ja han heter o söta Mira-Li <3
På andra sidan sen träffa vi Elli med familj <3

Sen hem o göra sig iordning till Willjams kalas <3 Stor pojken fyllde 1 i tisdags stort Grattis gubben <3
Träffade lite roligt folk iaf på kalaset, Hb (Andreas), Cissi o Pettson så klart, O Willjam födelsedags barnet <3, Bea o kevin o beas kille, Sen Fabian tyckte de var kul, mycket leksaker, mycket folk o andra barn. <3
Sen gick vi hem o gjorde middag, stuvade makaroner med köttbullar, Träffade Ann o Anna en sväng o var ute med fabian i ca 15 min medans maten vart klar, han åt 2 pasta slevar med makaroner o 3 köttbullar <3
ca 1 timme efter blev det kvälls välling.
Nu Sover han gott o har gjort sedan ca 19.40

Puss på alla <3


FÖDELSEDAGS BARNET (Bilden är från Fabians kalas)

RSS 2.0