Olyckan

Natten mot tisdag skedde en hemsk olycka.. 2 unga killar som hette Rasmus o Dennis gjorde en förbannat dum grej, dom smet från en bensinnota, och det var väl förbannat dumt men dom fick ju betala för det med sina liv. Men har varit så arg på polisen men har tänkt o insett att många ändå hade rätt, vi kan inte bara klandra polisen för det var faktiskt dom som bestämde sig för att utföra stölden och inte stanna när polisen började jaga dom. Rasmus var som min lillebror o jag kommer aldrig glömma honom och självklart är jag jätteledsen att det slutade på detta sätt :'( Och det är det väldigt många som är och de förstår jag. Sen om polisen gjorde fel eller inte är väl på ett sätt skit i samma iaf för pojkarna är död iaf.

Jag tänker inte klandra polisen något mer iaf, utan väljer att fokusera på faktan att 2 personer dog. Dennis dej kände jag inte men jag hoppas du får vila i frid.

Rasmus: Älskade lilla underbara du, jag glömmer dej aldrig. alla minnen, skratt o tårar o bus. från att jag hjälpte dej när ingen annan gjorde det när du var runt 10 så vart jag din syster sa du. Du kommer alltid vara min bror o jag kommer sakna dej oerhört. Men du var även en väldigt god v'än <3 o vaka över louise o liam <3 o glöm aldrig.. JAG ÄLSKAR DEJ!
VILA I FRID <3


Men som sagt det var dennis o rasmus eget val att faktiskt utföra de dom gjorde, och varför dom valde att köra igenom bommarna och det säger jag som min sambo : ingen förutom dom själva vet exakt vad dom tänkte just då. Men även om alla är i sorg så kan vi inte hoppa på polisen bara heller, för hur det än är så tvingade inte polisen dom att smita. Men det slutade tragiskt eftersom 2 liv togs, om dom bara stannat o tagit bötern istället så hade vi fortfarande haft dom i livet.

RSS 2.0